Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак се вкарах в приключение..........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак се вкарах в приключение..........

Аз или нещо съм збъркан или не занам.
    Предната седмица имаше едно м ного гадно и неприятно виене от двигателя.В сервиза след оглед ми казаха,че е ролка на ангренажния ремък.Малко се учудих защото ремъка и ролките са на 7000км но ОК.
    Отвориха и наистина се оказа,че тези царвули от сервиза където си сменях ремъка и ролките не са сменили малката ролка /макар,че си я платих като поп/и тя се е преебала............смених я.
    И..........сега има едно виене което се появява само като е студена колата а след това е като оная игра тука има тука нема.Момчетата от сервиза в мое присъствие оглеждаха,слушаха откачаха пистов ремък........и след около два часа ми казаха че се съмняват в маслена помпа........
    Е ама според вас нормално ли е маслена помпа да вие.
    чува се нещо като износен малък лагер едно такова ниско и дразнещо виене.Със сигурност не е от алтернатора или от ролките на пистовия ремък.
    Ако някой е имал подобен проблем моля да помага.
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

а ква ти е колата бе колега?
    156-2.4-JTD-99;
    156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Колега защо не отидеш в сервиза при Бобо и да ти кажат от къде ти вие,а не некви специалисти да ледат умно и да ти разправят глупости.
      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

156 1,8TS
        A сервиза си е много читав,така,че не са някакви си специалисти.
        виенето е някъде от вътре на двигателя.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Този проблем го забелязах и аз сега като стана студено. Като запаля вие, не много силно, но като тръгна след 10 15 секунди изчезва. Аз си мислех дали може да е нещо от сервото, но тази седмица влиза в сервиз за друго и ще питам направо.

П.С. Едва ли е от ролки, на тази всичко и е сменено преди 12 13к във Ванто.
          Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Първоначално публикувано от alex052
            156 1,8TS
            A сервиза си е много читав,така,че не са някакви си специалисти.
            виенето е някъде от вътре на двигателя.
            то хубаво читав ама с италиански коли занимавали ли са се. Щото това не е WV i Audi ама хич. Направо отивай при Бобо, той ще ти каже каква и е мъката на колата със сигурност....Успех!

Comment

Първоначално публикувано от aex
              Аз си мислех дали може да е нещо от сервото ...
              наистина не изпускай тази вероятност, че наскоро брах много скъпи ядове в тази област, а симптомите бяха подобни
              Alfa 147 1.9 JTD !BLACK!

Comment

Ако са ти пренатегнали ангренажа се получава подобен проблем
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

ВОДНА ПОмПА

АКО ГО ПРАВИ И БЕЗ ПИСТОВ РЕМЪК ВИЖТЕ ВОДНАТА ПОМПА.ТЯ СЕ СМЕНЯ ЗАДАЛЗИТЕЛНО.

Comment

Working...
                  X